vineri, 26 iunie 2009

... si mai e un domn puric...

Voi ce ziceti de aceasta "superba piesa de teatru"? (scuze pt. calitatea inregistrarii) aici.
Puric e unul dintre romanii in care cu naivitate am crezut, celalat e H.R. Patapievici...
Cine sunt eu sa indraznesc a-i critica pe ei ... nimic nu sunt... dar Ortodoxia e ceva... si cand o calci in picioare nu pot ramane indiferenta...
Unii zic ca e arta, pentru mine e blasfemie. As vrea sa ma insel, sa nu fi priceput nimic, sa fie ca un vis urat din care te trezesti si totul e in jurul tau asa ca inainte. Ar fi bine, ar fi frumos dar parca visul asta nu are sfarsit
Mai sunt artisti fara Dumnezeu dar nu au ipocrizia lupului de a se imbraca in haina de oaie ca sa poata da iama prin turma. Ca e o valoare culturala, incontestabil! Am ascultat idei geniale de-ale domniei sale dar in ultima vreme a luat-o razna in ceea ce priveste ideile sale religioase. Nu-mi placea proiectul de la Aiud si acum mai vad si asememea piese de teatru.
Poate gresesc eu, poate e o ispita, parerile sunt impartite... Oameni pe care-i respect au si alte pareri pe care le puteti citi aici sau aici . Cine are dreptate si cine greseste?!
Sa ne lumineze Dumnezeu in a deosebi binele de rau si a trece cu bine prin toate ispitele.

...update 15 iulie Puric&Geoana CO

Un comentariu:

Alexandru spunea...

Cu Patapievici si Plesu m-am lamurit ceva mai demult. Asta pentru cami-au deschis ochii profesorii in facultate (la Teologie). Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Altora profesorii le inchid ochii.
In ce priveste piesa de teatru in care joaca Dan Puric, e evident o blasfemie. Si pentru mine este o mare deceptie acest om. Sa ma ierte Dumnezeu, dar este un exemplu de ce face mandria din om. Unii spun ca si relatiile cu masoneria. N-am vrut sa cred initial, dar probele prezentate sunt zdrobitoare.